In de maanden dat Kim bij ons werkte, heeft ze laten zien dat ze snel kan schakelen, zich gemakkelijk aanpast aan de cultuur van de organisatie en goed in staat is complexe juridische kwesties te analyseren en op te lossen. Ook als sparringspartner kwam haar kennis goed van pas. Het was fijn om Kim zo direct te kunnen inzetten toen we behoefte hadden aan wat extra arbeidsrechtelijke ondersteuning op hoog niveau.

– Nieske Nijkamp, Partner Poelmann van den Broek advocaten

 

Kim helpt mij met kleine en grote juridische vraagstukken. Als zzp-er sluit ik soms contracten af met grote bedrijven, en dan is het fijn als iemand met verstand van zaken hierbij meekijkt. Ze reageert altijd snel en geeft mij dan een advies wat helder en to the point is, zodat ik er direct wat mee kan.

– Maartje Zonderland, expert & ondernemer

 

Als advocaat krijg je wel eens te maken met vraagstukken die een ander rechtsgebied raken dan dat van jezelf. Zo heb ik een aantal keren in een migratiezaak te maken gehad met arbeidsrechtelijke aspecten. In dergelijke zaken heb ik Kim benaderd voor advies. Zij heeft mij in al die zaken op een professionele en efficiënte wijze van advies gediend. Ik kon dankzij haar gedetailleerd uitgewerkte adviezen mijn zaken tot een goed einde brengen.

– Métis Gavami, advocaat

 

Vorig jaar (2019) ben ik door More than Legal ondersteund in een traject bij mijn voormalig werkgever. Ik heb de ondersteuning als een grote steun en zeer positief ervaren. More than Legal is duidelijk, pro-actief en denkt goed mee. Ik beveel hun diensten van harte aan.

– Senior medewerker bij een financiële instelling

Toen wij ons eerste personeelslid aan gingen nemen hebben wij Kim gevraagd ons hierbij te adviseren. Zij heeft de hele onderhandeling en afronding van ons overgenomen. Dit is ons zo goed bevallen dat wij ook bij ons volgende personeelslid Kim in de arm hebben genomen. Daarnaast adviseert ze ons o.a. bij de voortgangs- en functioneringsgesprekken. Kim is een daadkrachtige en empathische vrouw die zich goed kan inleven in beide partijen, waardoor zij hier een hele geschikte partner voor is.

– Béate van Kampen, Directie Secure2Go

 

Kim geeft juridisch advies dat doelgericht is en waar nodig praktisch. Het is daardoor ook passend voor start-ups en (opdrachten voor) nieuwe projecten.

– Jules Hercules, directeur Ovium B.V.

 

Kim heeft ons kundig en effectief geholpen in een ietwat gecompliceerd afscheidstraject. Haar juridische, maar ook interpersoonlijke en reële advies, maakte dat we er snel uit waren met de medewerker en alles keurig is afgewikkeld.
Ze werkt enorm accuraat en heeft ook meteen onze standaard vaststellingsovereenkomst gereviseerd. Ik zou haar zo weer inhuren bij een volgende kwestie.

– Sanne Gerritsen, manager human resources, Andros Mannenklinieken

 

Kim heeft mij advies gegeven en de onderhandeling gedaan voor mijn vaststellingsovereenkomst. Ik heb haar dienst daarbij als erg prettig ervaren. Ze is uiteraard juridisch goed onderlegd, maar ook erg praktisch en realistisch in de uitvoering. In een korte tijd waren mijn werkgever en ik eruit. We konden elkaar daarbij alsnog de hand schudden en recht in de ogen kijken. Dat is zeer prettig en zeker een verdienste van Kim.

– Senior medewerker Marketing Communicatie

Kim was vanaf het eerste moment zeer betrokken bij mijn situatie en toonde veel begrip. Haar persoonlijke benadering was van grote meerwaarde en gaf veel vertrouwen. Kim is deskundig en gedreven. Tijdens het hele proces wist zij iedere keer de emotie om te zetten naar ratio, wat veel rust gaf. Ze heeft me goed bijgestaan en geadviseerd over de juridische (on)mogelijkheden. Bij vragen na afloop van het traject kon ik ook nog bij Kim terecht en stond zij altijd klaar met een adequaat antwoord. Ik ben heel tevreden over wat Kim voor mij bereikt heeft en mede door haar kijk ik positief terug op mijn traject.

– Manager bij een financiële instelling